Mahershala Ali over het opvolgen van Wesley Snipes' 'Blade'

Mahershala Ali over het opvolgen van Wesley Snipes' 'Blade'

De acteur gaat zijn uiterste best doen!

Wesley Snipes speelde drie keer de geliefde Marvel superheld en vampierdoder Blade, maar wordt nu vervangen door Mahershala Ali. De acteur laat zich nu uit over hoe het is om het stokje van Snipes over te nemen.

Ondanks het feit dat Ali in de ogen van de nodige filmfanaten een (veel) betere acteur is dan Snipes, vinden sommigen het toch jammer dat de originele Blade-acteur wordt vervangen. De tweevoudige Oscar bekroonde Ali zegt dat hij zijn uiterste best gaat doen.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit: "Ik kijk ernaar uit om deze rol als het ware 'te verdienen'. Ik weet dat veel mensen naar de film uitkijken en de acteerprestatie van Snipes hoog hebben zitten. Ik neem nu zijn plaats in en ik weet dat de verwachtingen dus hoog zijn, dus ik wil laten zien dat ik het verdien en aankan. Ik kijk ernaar uit om te kunnen beginnen!"

Snipes liet al eerder weten dat Ali een goede opvolger is. Zo deelde de originele Blade-acteur zelfs de nodige tips met zijn opvolger, om hem zo goed mogelijk voor te bereiden om de zware actierol die hem te wachten staat.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de Blade-reboot te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair