Werkt Marvel Studios aan crossover 'Eternals' en 'Blade'?

Dat zou pas tof zijn.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Eternals bevatte helemaal aan het einde van de film twee scènes na de aftiteling. In dit artikel vertellen we je daarover, evenals de mogelijke consequenties.

In de eerste scène na de aftiteling zie je een drietal Eternals op een ruimteschip. Ze krijgen daar een verrassingsbezoek van Eros, ook wel bekend als Starfox. En dan is er misschien wel een opvallendere scène, waarin we zien hoe Dane Whitman het Ebony Blade wil oppakken en op de achtergrond iemand hem hoort vragen of hij dat zeker weet. Die iemand bleek niemand minder dan Blade te zijn.

Nieuwe Marvel-crossover?
Producent Nate Moore hint tijdens een podcast ernaar dat de verschijning van Blade in die scène het begin is van meer. Mogelijk zelfs een crossover waarin de twee personages moeten samenwerken.

"Blade was onderdeel van die scène om een aantal redenen en hopelijk blijkt dat uit meer dingen. Maar ik kan je zeggen dat Mahershala Ali niet op de set was die dag," begon Moore.

"We hadden het over twee versies daarvan. Eentje waarin we naar hem zouden snijden en eentje waarin we dat niet zouden doen. Het was vooral bedoeld als een leuk moment en een heuse teaser. Het leek ons leuk om de stem te horen, hem een beetje te teasen, maar de man nog niet te laten zien. Hij zag het helemaal zitten. Omdat het Ebony Blade qua karakteristieken niet eens zo heel veel anders is dan vampirisme en daarmee spelen vinden we een interessant idee. Dus we wisten waar we naartoe op wilden bouwen."

NieuwsFilm

meest populair