Eerste reacties op Guillermo del Toro's 'Nightmare Alley': Kijken of skippen?

Is Nightmare Alley de moeite waard?

Later deze maand debuteert het nieuwe project van regisseur Guillermo del Toro: Nightmare Alley. Een redelijk risicovolle invalshoek, want daarmee neemt de film het tegen misschien wel de grootste release van 't jaar op: Spider-Man: No Way Home.

Natuurlijk richten de makers van beide projecten zich op een heel andere demografie. Del Toro komt nu met zijn eerste film sinds hij twee Academy Awards won voor The Shape of Water. En neemt nu het publiek mee door de onderbuik van de American Dream, waarin niets is wat het lijkt.

De eerste reacties
Het is nog even wachten op de recensies van Nightmare Alley, maar vandaag hebben we wel al de eerste reacties op sociale media.

Als we daar op af kunnen gaan, lijkt het erop dat Del Toro weer een briljante film heeft weten te maken, een project boordevol speciale momenten.

Een synopsis hebben we ook al: "Een ambitieuze man met het talent om mensen met slechts een paar goed gekozen woorden te manipuleren, papt aan met een vrouwelijke psychiater, die nog gevaarlijker is dan hijzelf."



NieuwsFilm

meest populair