Nederlandse release van 'Spider-Man: No Way Home' onzeker door maatregelen

Universal doet nog geen uitspraken...


Uiteraard kijken heel veel fans al heel lang uit naar de release van Spider-Man: No Way Home. Door de coronamaatregelen is het echter zeer onzeker of de film ook in Nederland gaat draaien...

De redactie ontvangt de laatste tijd meer signalen dat de film wel eens uitgesteld zou kunnen worden naar 30 december, of zelfs later dan dat. Na navraag bij Universal, de distributeur van de film in Nederland, komt er nog steeds geen duidelijkheid. Universal laat weten: "Helaas hebben we daar nog geen update over. Zodra we nieuws hierover hebben zullen we dit laten weten."

In de bioscoopagenda staat de film voorlopig nog op 16 december, terwijl een andere film die Universal in december uitbrengt, Resident Evil: Welcome To Raccoon City, wel al officieel is uitgesteld naar januari 2022. Ook bij Pathé staat de film nog in de kalender. Dat moet dan wat hoop geven.

België
UPDATE (16.45 uur): In België gaat de film zo goed als zeker draaien. Daar blijven de evenementen met minder dan 200 mensen gewoon doorgaan (bij vertoon van de coronapas). Een deel van de kaarten is al te koop via de sites van de verschillende bioscoopketens. Eerder nog stuurde Kinepolis onderstaande tweet uit.Uiteraard laat FilmTotaal het jullie weten als er meer informatie kan worden gegeven over de release.

NieuwsFilm