De 'Star Wars'-films krijgen mooie nieuwe posters

Star Wars ziet er wel tof uit zo.

Jim Pedd 4 December 2021 14:14 in Algemeen
Nieuwe fanart voor de originele en prequel Star Wars-trilogieën stellen zich voor hoe de posters voor de films eruit zouden zien, als ze vandaag de dag uit zouden komen.

Met de release van Star Wars: A New Hope in 1977, had George Lucas een cultureel fenomeen in handen. Nadat de derde film te zien was over de strijd van Luke Skywalker tegen het Keizerrijk, duurde het tot 1999 voordat we weer een nieuw deel konden zien. Daarin kregen we het oorsprongsverhaal van Anakin Skywalker te zien en de opkomst van het Keizerrijk.

Star Wars-posters
In 2012 kocht Disney Lucasfilm voor een bedrag van 4 miljard dollar. Daarna maakte men snel een nieuwe film, die in 2015 in de bioscoop verscheen.

De vervolgtrilogie is echt niet geliefd bij de gemiddelde fan, vooral nadat Emperor Palpatine uit het niets terug kwam. Gelukkig weet Disney met de series op Disney+ tot nu toe indruk te maken.

Hoewel de franchise en het Star Wars-universum blijft groeien, dacht Instagrammer lodgiko dat het een mooi moment was om eens terug te kijken naar het verleden. Hij maakte heel toffe nieuwe posters voor de oude films:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Oprecht mooi. De poster van 'A New Hope' is heel mooi.
'The Phantom Menace' en 'Attack Of The Clones' zijn zeer indrukwekkend. Mooie plek voor Count Dooku ook.
Vooral leuk voor de SW-fans die de films al gezien hebben...spoilertje hier en daar.

David Mills

Avatar

Ik heb de instagram pagina bekeken en hij maakt wel meer gave posters. Joker, Silence of the lambs, Django, Alien etc etc. Hij maakt echt mooie kunstwerken

NieuwsFilm

meest populair