De 'Star Wars'-films krijgen mooie nieuwe posters

De 'Star Wars'-films krijgen mooie nieuwe posters

Star Wars ziet er wel tof uit zo.

Nieuwe fanart voor de originele en prequel Star Wars-trilogieën stellen zich voor hoe de posters voor de films eruit zouden zien, als ze vandaag de dag uit zouden komen.

Met de release van Star Wars: A New Hope in 1977, had George Lucas een cultureel fenomeen in handen. Nadat de derde film te zien was over de strijd van Luke Skywalker tegen het Keizerrijk, duurde het tot 1999 voordat we weer een nieuw deel konden zien. Daarin kregen we het oorsprongsverhaal van Anakin Skywalker te zien en de opkomst van het Keizerrijk.

Star Wars-posters
In 2012 kocht Disney Lucasfilm voor een bedrag van 4 miljard dollar. Daarna maakte men snel een nieuwe film, die in 2015 in de bioscoop verscheen.

De vervolgtrilogie is echt niet geliefd bij de gemiddelde fan, vooral nadat Emperor Palpatine uit het niets terug kwam. Gelukkig weet Disney met de series op Disney+ tot nu toe indruk te maken.

Hoewel de franchise en het Star Wars-universum blijft groeien, dacht Instagrammer lodgiko dat het een mooi moment was om eens terug te kijken naar het verleden. Hij maakte heel toffe nieuwe posters voor de oude films:



NieuwsFilm

meest populair