Adam Driver legt uit waarom hij altijd Kylo Ren was op de set van 'Star Wars'

Kylo Ren was niet makkelijk om te spelen blijkbaar.

Jim Pedd 4 December 2021 15:39 in Algemeen
Adam Driver heeft een groot jaar achter de rug, met maar liefst drie films waarin hij een belangrijke rol speelt. Daarvoor was hij te zien als Kylo Ren in Star Wars: The Rise of Skywalker. Hij bleef volledig 'in character' tijdens de opnames en legt nu uit waarom hij dat deed.

Adam Driver sprak met BBC Radio 1 in het kader van zijn nieuwste film. Hem werd gevraagd hoe vaak hij 'in character' blijft als de camera's niet draaien. Dat blijkt lang niet altijd het geval te zijn en hangt er vooral van af welke scène hij opneemt.

Star Wars-rol
"Soms ben je geïsoleerd van mensen," begon Driver. "Zoals in Star Wars, waarin je een helm draagt. Dus het is moeilijk om een gesprek te voeren omdat je mensen nauwelijks kan zien."

Net als Darth Vader, droeg Kylo Ren, a.k.a. Ben Solo, gedurende de tijd waarin hij een affiliatie voelde met de Dark Side, een masker. Ditmaal geen masker dat echt nodig was om te overleven zoals bij Darth Vader, maar vooral om mensen angst aan te jagen.

Voor Driver is het dus vooral belangrijk om een wat angstaanjagend figuur te kunnen blijven en daarom droeg hij de helm vaak ook tussen de opnames door.

Recent vertelde Driver trouwens dat hij misschien wel terug wil keren als Kylo Ren in een toekomstige film.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Kylo Ren de huil baby.

adofmirosch

Avatar

Hij was dus de hele tijd aan het schreeuwen en huilen.

NieuwsFilm

meest populair