Brie Larson toont haar decolleté in het bubbelbad

Brie Larson toont haar decolleté in het bubbelbad

"Breng me terug naar mijn gelukkige plekje."

Actrice Brie Larson werkt op dit moment aan haar volgende Marvel-film en dat is The Marvels, het vervolg op de kaskraker Captain Marvel uit 2019. Die film werd wat wisselend ontvangen, maar kwam alsnog tot zo'n 1,1 miljard dollar.

Uiteraard zien we haar dan weer als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, maar ze debuteerde ooit in de tv-serie To Have & to Hold uit 1998. Haar doorbraak kwam in 2001 toen ze een hoofdrol speelde in de serie Raising Dad, als Emily Stewart.

Vervolgens speelde ze in heel wat titels, en een paar jaar later kwamen de echt grote rollen. Zo was ze te zien in Scott Pilgrim vs. the World (2010), 21 Jump Street (2012), The Spectacular Now (2012) en Short Term 12 (2013). Met haar aandeel in Room (2015) werd Brie pas echt bekend. Ze won namelijk een Oscar voor Beste actrice.

In het bubbelbad
"Breng me terug naar mijn gelukkige plekje," schrijft de blonde actrice uit Sacramento, Californië. We zien haar in een bubbelbad, inclusief een boek, zonnebril en een flink decolleté. We komen graag even bij je zitten.


Zien hoe de 31 jarige Brie Larson in het bubbelbad zit? Check dan hier de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair