Eerste trailer van 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'-vervolg!

Eerste trailer van 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'-vervolg!

Extra goed nieuws, we krijgen sowieso nog een deel 3!

Iedereen heeft het zoveel over Spider-Man: No Way Home dat je bijna zou vergeten dat er ook aan een andere Spider-Man film gewerkt wordt, namelijk Across the Spider-Verse - Part One, waar we nu eindelijk de eerste beelden van te zien krijgen!

Niet alleen is Tom Holland's Spider-Man enorm populair sinds zijn introductie in de MCU, Sony heeft ook een enorm succes geboekt met de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. De film kwam uit in 2018 en werd uitstekend onthaald. Niet voor niets won de film de Oscar voor Beste Animatiefilm van dat jaar.

Vervolg
Heel erg gek is het dus niet dat er een vervolg komt. Dit werd een jaar geleden al aangekondigd. Ondanks het feit dat nog niet veel bekend is gemaakt over het verhaal, staat nu wel de eerste trailer online! Deze is hieronder te bekijken.



Shameik Moore zal opnieuw zijn stem verlenen om Miles Morales, terwijl Hailee Steinfeld wederom in de huid kruipt van Spider-Gwen. Beide personages zijn te zien in de bovenstaande trailer. Ook zien we Spider-Man 2099, oftewel Miguel O'Hara, de futuristische heruitvinding van zijn naamgenoot, voorbij komen. Hij gaat op de vuist met Morales.

Het volgende deel zal volgend jaar oktober te zien zijn. Extra goed nieuws is dat het gaat over het eerste Across the Spider-Verse deel, dus we krijgen sowieso nog een derde deel!

NieuwsFilm

meest populair