Uitdagende Hailee Steinfeld ligt in visnet-jurkje in het zwembad

Uitdagende Hailee Steinfeld ligt in visnet-jurkje in het zwembad

Zo kon je de Marvel-actrice graag even tegen, toch?

Op dit moment schittert actrice Hailee Steinfeld in de sterk ontvangen Marvel-serie Hawkeye. Afgelopen maand debuteerde de miniserie op Disney+ en aankomende woensdag verschijnt aflevering vier alweer.

In Hawkeye zie we hoe de in Tarzana, Los Angeles geboren actrice in de schoenen stapt van het Marvel-personage Bishop. Zij is groot fan van Hawkeye, de Avenger die zich in de nadagen van zijn heldenbestaan bevindt. De serie bouwt op naar de komst van een bekende schurk.

Dat Hailee een grotere toekomst heeft in het Marvel Cinematic Universe wordt gelijk duidelijk. Maar ze zal ongetwijfeld ook andere rollen blijven spelen. Zo zullen we haar in 2022 in nog een Marvel-productie horen. Ze spreekt namelijk de stem in van Gwen Stacy / Spider-Gwen in Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One).

In vistnet op Instagram
Met slechts "🖤" als onderbouwing zien we de actrice op Instagram in een spannend jurkje in een zwembad liggen. De foto maakt onderdeel uit van een rapportage in de Cosmopolitan. Check de uitdagende foto via onderstaande link.


De 24 jarige Hailee Steinfeld zien liggen in het zwembad? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair