Officieel: Daredevil keert terug in het Marvel Cinematic Universe!

Officieel: Daredevil keert terug in het Marvel Cinematic Universe!

De deur voor de Netflix-superhelden staat open.

De afgelopen jaren waren er heel wat geruchten over de komst van de Marvel-helden uit de series van Netflix naar het Marvel Cinematic Universe. Denk dan aan Daredevil, Kingpin en The Punisher. Nu is de kogel door de kerk!

Het is namelijk Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, die de komst van Daredevil naar het Marvel Cinematic Universe heeft bevestigd. De rol zal dan opnieuw gespeeld gaan worden door acteur Charlie Cox. Hij speelde de rol in drie seizoenen van Daredevil en de team-upserie The Defenders.

Daredevil in het Marvel Cinematic Universe
"Als je Daredevil in toekomstige producties zou zien, dan is Charlie Cox de acteur die Daredevil speelt. Waar we dat zien, hoe we dat zien en wanneer we dat zien, valt nog te bezien," zei Kevin Feige tijdens een interview.

Er zijn al flink wat geruchten de revue gepasseerd dat we Daredevil te zien krijgen in het aanstaande Spider-Man: No Way Home. Er zouden zelfs foto's zijn opgedoken. Er zijn ook geruchten dat we Vincent D'Onofrio's Kingpin te zien krijgen in de Disney+ serie Hawkeye.

Mochten de acteurs terugkeren in hun rollen, dan kan het zijn dat de personages compleet nieuw zijn en dat er geen connectie is met de eerdere series van Netflix. Die incarnaties zouden zich dan bevinden in een ander deel van het Marvel Multiverse.

NieuwsFilm

meest populair