Officieel: Daredevil keert terug in het Marvel Cinematic Universe!

De deur voor de Netflix-superhelden staat open.

Bram de Groot 6 december 2021 23:30 in Algemeen
De afgelopen jaren waren er heel wat geruchten over de komst van de Marvel-helden uit de series van Netflix naar het Marvel Cinematic Universe. Denk dan aan Daredevil, Kingpin en The Punisher. Nu is de kogel door de kerk!

Het is namelijk Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, die de komst van Daredevil naar het Marvel Cinematic Universe heeft bevestigd. De rol zal dan opnieuw gespeeld gaan worden door acteur Charlie Cox. Hij speelde de rol in drie seizoenen van Daredevil en de team-upserie The Defenders.

Daredevil in het Marvel Cinematic Universe
"Als je Daredevil in toekomstige producties zou zien, dan is Charlie Cox de acteur die Daredevil speelt. Waar we dat zien, hoe we dat zien en wanneer we dat zien, valt nog te bezien," zei Kevin Feige tijdens een interview.

Er zijn al flink wat geruchten de revue gepasseerd dat we Daredevil te zien krijgen in het aanstaande Spider-Man: No Way Home. Er zouden zelfs foto's zijn opgedoken. Er zijn ook geruchten dat we Vincent D'Onofrio's Kingpin te zien krijgen in de Disney+ serie Hawkeye.

Mochten de acteurs terugkeren in hun rollen, dan kan het zijn dat de personages compleet nieuw zijn en dat er geen connectie is met de eerdere series van Netflix. Die incarnaties zouden zich dan bevinden in een ander deel van het Marvel Multiverse.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toto99

Avatar

Matt Murdock in No Way Home? Hopelijk maar misschien komt Kingpin terug in Hawkeye en zien we Daredevil ook daar in terug.

ulvrin

Avatar

"Mochten de acteurs terugkeren in hun rollen, dan kan het zijn dat de personages compleet nieuw zijn en dat er geen connectie is met de eerdere series van Netflix. Die incarnaties zouden zich dan bevinden in een ander deel van het Marvel Multiverse."

de series waren deel van de MCU. er werd constant gesproken over alles wat er was gebeurd rond Avengers in NYC

Master Of Films

Avatar

Mochten de acteurs terugkeren in hun rollen, dan kan het zijn dat de personages compleet nieuw zijn en dat er geen connectie is met de eerdere series van Netflix. Die incarnaties zouden zich dan bevinden in een ander deel van het Marvel Multiverse.

Van een harde TV-MA (NL 16 jaar en ouder) rated TV show naar een PG-13 (NL 12 jaar en ouder) rated M-She-U. Moet je daar blij mee wezen. Want Charlie Cox als Daredevil en Vincent D'Onofrio als The Kingpin) zijn geweldig. Maar dat komt, omdat de Netflix show an sich geweldadig is. Net zoals Blade. Nu nog Deadpool casteren van zijn Rated R Smiley face

ArnoQ

Avatar

Blablabla....De punisher!! When?

Dawgruule

Avatar

Als de serie meer kindvriendelijk wordt en een laag Disney over zich heen krijgt, zonder dood, bloed etc. Dan heb ik hier geen vertrouwen in.

Rutherford

Avatar

Het zit blijkbaar diep bij Dawgruule

Dawgruule

Avatar

*edit*
Haha sorry hoor. Geen idee waarom mijn reactie zoveel werd geplaatst. En ook deze precies een uur later

kokosnoot

Avatar

@Mof +10 Precies!!

Kingpin en Daredevil zullen veel softer en flauwer worden.

Rockstar from 1989

Avatar

Ik ben benieuwd.
Ik was nog altijd zeer teleurgesteld door Daredevil (2003) en ik hoopte dat ze ooit een nieuwe film zouden maken met andere acteurs.
Ik vraag me wel af wat ze bedoelen met: compleet nieuw en geen connectie met de series.
Gaan ze heel het verhaal van Daredevil opnieuw vertellen?
Hoe Matt Murdock blind werd en uiteindelijk hoe hij "the man without fear" wordt?

starbass

Avatar

"de series waren deel van de MCU. er werd constant gesproken over alles wat er was gebeurd rond Avengers in NYC"

Dat dus. Niet miepen ze zaten al in hetzelfde unversum. In Hawkeye is het hotel in de eerste aflevering blijkbaar ook hetzelfde dat tijdens Daredevil gekocht is door hem.

NieuwsFilm

meest populair