Tom Holland en zijn vriendin Zendaya delen intiem moment met de pers

Tom Holland en zijn vriendin Zendaya delen intiem moment met de pers

'Spider-Man' en 'M.J.' vinden elkaar duidelijk buiten de set blijkbaar ook enorm aantrekkelijk.

Tom Holland en Zendaya zijn duidelijk smoorverliefd op elkaar, ook al doen ze er alles aan om zo min mogelijk van hun gevoelens voor elkaar met de buitenwereld te delen.

Dit weekend waren Tom Holland en Zendaya in Londen voor een promotie-event voor hun nieuwe film Spider-Man: No Way Home, waarin zij respectievelijk Peter Parker en diens vriendin M.J. spelen.

Ook in het echte leven vormen de twee natuurlijk een stelletje, maar daar willen ze liever niet al te veel over praten. "Ik sta erop dat ik mijn privéleven privé wil houden, zeker omdat we al zoveel van onze levens met de buitenwereld delen", zei Holland vorige maand nog in een interview hierover.

Toch laten hij en Zendaya de affectie die zij voor elkaar voelen duidelijk zien, al is dat misschien niet altijd even bewust. De foto's die dit weekend tijdens het event zijn gemaakt zijn daar een goed voorbeeld van.

Te zien is namelijk dat Holland en Zendaya elkaar met een enorme glimlach op het gezicht diep in de ogen aankijken. De twee houden elkaar vast en genieten duidelijk enorm van elkaar.

Benieuwd naar deze foto's? Je kunt ze hier eventueel bekijken!

NieuwsFilm

meest populair