Netflix onthult trailer voor nieuwe oorlogsfilm

Netflix onthult trailer voor nieuwe oorlogsfilm

München - Im Angesicht des Krieges komt eraan.

Even geleden debuteerde op Netflix de Nederlandse oorlogsfilms De Slag om de Schelde, een co-productie van Caviar, EO en Netflix. Binnenkort verschijnt er ook een grotere Duitse oorlogsfilm van streamingdienst Netflix, namelijk Munich: The Edge of War of in het Duits München - Im Angesicht des Krieges.

München - Im Angesicht des Krieges van regisseur Christian Schwochow (Je Suis Karl) is gebaseerd op de internationale bestseller van Robert Harris en het verhaal speelt zich af is de herfst van 1938 als Europa op de rand van oorlog staat. Adolf Hitler bereidt zich namelijk voor op een invasie in Tsjechoslowakije.

Eerste trailer voor München - Im Angesicht des Krieges
In München - Im Angesicht des Krieges zijn er rollen voor Jeremy Irons als Neville Chamberlain, George MacKay als Hugh Legat, Jannis Niewöhner als Paul von Hartmann, Jessica Brown Findlay als Pamela Legat, Anjli Mohindra als Joan en Alex Jennings als Sir Horace Wilson. Vanaf 21 januari staat de film op Netflix.


Te zien op Netflix vanaf 21 januari
In München - Im Angesicht des Krieges zoekt de regering van Neville Chamberlain wanhopig naar een vreedzame oplossing. Terwijl de druk toeneemt, reizen Brits ambtenaar Hugh Legat en Duits diplomaat Paul von Hartmann af naar München voor de spoedconferentie.

Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke spelletjes en zeer reëel gevaar. Kan een oorlog worden afgewend terwijl de hele wereld toekijkt, en zo ja, tegen welke prijs?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair