'Jurassic World: Dominion' geeft oude helden eigen avontuur

'Jurassic World: Dominion' geeft oude helden eigen avontuur

Oude en nieuwe cast gaan apart van elkaar op avontuur.

In Jurassic World: Dominion krijgen we acteurs Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) uit de eerdere Jurassic Park-films weer gezamenlijk te zien. Uiteraard ontbreken Chris Pratt (Owen Grady) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) uit de nieuwere Jurassic World-films niet.

In gesprek met Total Film ging regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World) in op hoe de verschillende acteurs in de film te zien zijn. Het lijkt erop dat de "oude cast" een ander avontuur beleeft dat de "nieuwe cast".

"Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum hebben evenveel filmtijd in de film als Bryce en Chris," bevestigde Trevorrow aan Total Film over het aandeel van de acteurs uit de Jurassic Park-films ten opzichte van de voornaamste Jurassic World-gezichten.

Cast wordt opgesplitst in Jurassic World: Dominion
"Ze zijn niet de hele tijd samen, maar we volgen hun verhalen op gelijke voet, en je hebt het gevoel dat ze op een bepaald punt zullen botsen... er is een bepaalde spanning," aldus Trevorrow over het verloop van de film.

"Het is niet per se op een bepaalde manier gestructureerd zoals we dat gewend in Hollywood-films. Maar het werkt," sloot de regisseur af over de wijze waarop we naar de avonturen van de bekende acteurs kijken. Dominion staat gepland voor 9 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair