Marvel-baas over het debuut van Nova in het MCU

Marvel-baas over het debuut van Nova in het MCU

Kevin Feige over het debuut van Nova.

Een van de personages waar al lange tijd geruchten over gaan dat ze naar het Marvel Cinematic Universe komen, is Nova. Maar we hebben hem nog altijd niet gezien in de franchise, al lijkt het moment wel nabij dat 't zover komt.

Begin dit jaar werd Kevin Feige nog gevraagd of we de Richard Rider of Sam Alexander iteratie van de intergalactische defender zouden zien. Hij had daar twee antwoorden op: "ja en ja". Natuurlijk een weinig zeggend antwoord, maar tenminste wel indicatie dat er iets aan zit te komen.

Nova naar het MCU
Gelukkig sprak Feige recent met de site ComicBook.com. Hem werd weer gevraagd of we Nova te zien zouden krijgen in het MCU. Het antwoord daarop is nog altijd volmondig ja. Maar Feige vertelde ditmaal ook iets meer.

ComicBook.com vroeg namelijk of we Nova in een solofilm zouden zien, of een serie op Disney+. Daar had hij het volgende antwoord op:

"Dat is een goede vraag. Een goede vraag. We hebben genoeg... nou ja, zoals je weet doen we vaak... Black Panther is een geweldig voorbeeld. We hebben altijd gewerkt aan een Black Panther-standalone, de wereld van Wakanda en hoe je daar in kan duiken. Toen kwam de kans opeens om hem eerst in Civil War te laten zien. Dus ja, het hangt er uiteindelijk vanaf."

NieuwsFilm

meest populair