Wie verzorgt de stem van Tails in 'Sonic the Hedgehog 2'?

Wie verzorgt de stem van Tails in 'Sonic the Hedgehog 2'?

De makers van de sequel komen de fans tegemoet.

Hollywood kiest er meestal niet voor om originele stemacteurs die onlosmakelijk verbonden zijn met een bepaald personage, te casten in nieuwe speelfilms. In plaats daarvan wordt er meestal gekozen voor een grote naam, zodat de kans op meer inkomsten ook toeneemt.

Maar Paramount Pictures besluit het een keertje anders aan te pakken. De studio heeft ervoor gekozen om de stem van Tails in Sonic the Hedgehog 2 in te laten spreken door iemand die dat al sinds 2014 doet: Colleen O'Shaughnessey. Ze zei het volgende op twitter:

"Ik ga weer samen met mijn oude vriend Tails op avontuur. Ik ben ontzettend blij dat ik kan aankondigen dat ik de stem van Miles "Tails" Prower mag gaan inspreken in #SonicMovie2! Ik kan niet wachten totdat jullie hem op het grote scherm kunnen bekijken."

Ook al in deel 1
O'Shaughnessey, die de stem van Tails insprak voor meerdere games en tv-programma's, was ook al te horen in de mid-credits-scène van de eerste Sonic the Hedgehog (2020). Toen er vervolgens niets over haar casting voor de sequel naar buiten kwam, begonnen fans te vrezen dat de actrice uiteindelijk vervangen zou worden door een grotere naam.

Voor het personage Knuckles werd bijvoorbeeld wel voor een grote naam gekozen. Niemand minder dan Idris Elba zal deze rode mierenegel met paarse ogen en bokshandschoenen van een strot voorzien.

Tails is een schattige, bescheiden en vriendelijke vos met een dubbele staart die hem in staat stelt om te vliegen. Sonic (Ben Schwartz) en hij zijn beste vrienden, en Tails kijkt dermate tegen hem op dat hij ervan droomt ook ooit zo heldhaftig te worden.

Sonic the Hedgehog 2, waarin ook Jim Carrey weer te zien zal zijn als Dr. Ivo Robotnik, komt in Nederland uit op 6 april 2022.

NieuwsFilm

meest populair