Zendaya in opvallend doorschijnend jurkje geeft veel prijs

Zendaya in opvallend doorschijnend jurkje geeft veel prijs

De Marvel-actrice gaat er helemaal voor.

Actrice en celeb Zendaya zien we niet alleen in de Spider-Man films met Peter Parker aanpappen, maar ook in het echte leven heeft ze een relatie met Tom Holland, de acteur die Spider-Man speelt. De twee leven op dit moment het echte Hollywoodleven.

Zendaya timmert dit jaar opnieuw flink aan de weg. We zagen haar in de Netflix-film Malcolm & Marie, we hoorden haar als Lola Bunny in Space Jam: A New Legacy en ze dook op als Chani in Dune: Part One. En dan zagen we haar ook nog in een nieuw seizoen van Euphoria.

Na de release van de Marvel-film Spider-Man: No Way Home gaat Zendaya waarschijnlijk snel aan de slag met Dune: Part Two om vervolgens ook aan het werk te moeten voor de volgende film van Francis Ford Coppola, de scifi-dramafilm Megalopolis.

In opvallend jurkje op Instagram
"Ik had een heel speciaal gesprek met de buitengewone @kingofbingo voor deze zeer speciale Interview magazinecover, gemaakt door de fenomenale @richieshazam en gestyled door mijn enige echte @luxurylaw," aldus de trotse Zendaya bij de opvallende foto's. Via onderstaande link kun je ze zien.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet in haar opvallend open jurkje? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair