Marvel-baas over de komst van de X-Men en Fantastic Four in het MCU

Marvel-baas over de komst van de X-Men en Fantastic Four in het MCU

Zijn de plannen veranderd?

Marvel Studios-baas Kevin Feige vertelt dat de komende toevoeging van de X-Men en de Fantastic Four aan het Marvel Cinematic Universe geen consequentie heeft gehad voor de plannen van de filmstudio voor de introductie van het multiversum.

Al in 2016 begon Marvel Studios voorzichtig te bouwen aan de introductie van het multiversum. In 2019 nam Disney Fox over, waarmee personages als de X-Men, Deadpool en de Fantastic Four de oversteek kunnen maken naar het Marvel-universum. Dat wil niet zeggen dat er veel veranderd is.

Nieuw tijdperk
Marbel-baas Kevin Feige vertelde in een interview over de plannen voor het multiversum. Hij liet weten dat er al jaren aan gebouwd wordt en dat het niet de intentie is om dingen te veranderen naar aanleiding van de X-Men en de Fantastic Four.

"We hebben het multiversum een paar keer benoemd. Onder meer toen Mysterio deed alsof hij eruit kwam in Far From Home. Ik geloof dat de speeltjes die toegevoegd zijn aan onze speelgoedverzameling na de overname van Fox flink wat omvatten, maar het heeft de tijdlijn niet veranderd ten aanzien van het multiversum," aldus de Marvel-baas.

In zekere zin wisten we dat natuurlijk al. Na de overname liet Feige namelijk weten dat het nog wel een paar jaar zou duren tot de X-Men en Fantastic Four de oversteek zouden maken.

NieuwsFilm

meest populair