Waanzinnige eerste trailer 'Sonic 2' komt met Knuckles, Tails en Eggman

Waanzinnige eerste trailer 'Sonic 2' komt met Knuckles, Tails en Eggman

Knuckles the Echidna werkt samen met Doctor Eggman.

Begin 2020 verscheen de film Sonic the Hedgehog in de wereldwijde bioscoopzalen en tegen de verwachtingen in werd de live-action gameverfilming best goed ontvangen en werd er ook nog eens $319,7 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

De circa $85 miljoen kostende actiekomedie van regisseur Jeff Fowler had een opvallende rol voor Jim Carrey die het personage Doctor Robotnik / Eggman met veel energie invulde. De stem van Sonic kwam van Ben Schwartz (Parks and Recreation).

Trailer Sonic The Hedgehog 2
Volgend jaar is het tijd voor Sonic the Hedgehog 2 waarin we ook Tails en Knuckles te zien krijgen. Zij worden ingesproken door respectievelijk Colleen O'Shaughnessey (Justice League Dark, 2017) en Idris Elba (The Suicide Squad).

In Sonic The Hedgehog 2, in april in de bioscoop te zien, is Sonic alleen in Green Hills terwijl Tom en Maddie Wachowski op vakantie gaan. Wanneer Doctor Eggman terugkeert om de Master Emerald te vinden met de hulp van Knuckles the Echidna, gaan Sonic en zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower erop uit om hem te stoppen.



NieuwsFilm

meest populair