Machine Gun Kelly stak zichzelf met mes om indruk te maken op vriendin Megan Fox

Machine Gun Kelly stak zichzelf met mes om indruk te maken op vriendin Megan Fox

Het was een ongelukje, maar het werkte blijkbaar wel.

Megan Fox was meerdere jaren getrouwd met acteur Brian Austin Green, maar begin dit jaar gingen de twee bekendheden uit elkaar. Niet lang daarna was de actrice alweer met Machine Gun Kelly (wiens echte naam Colson Baker is). Uit het volgende verhaal wordt wel duidelijk dat hij helemaal gek op haar is...

Machine Gun Kelly, voornamelijk bekend als rapper maar ook als acteur van films als The King of Staten Island en Bird Box, kwam Fox tegen op de set van Midnight in The Switchgrass. De vonk sloeg snel over en Baker deed zijn best om een goede indruk te maken, maar ging misschien iets te ver.

Ongeluk
Hij was recentelijkt te gast tijdens The Tonight Show with Jimmy Fallon, waar hij zich uitliet over een ongeluk: "Mijn vriend Travis Bake gaf mij een mes met een gravure van een muziekalbum. Ik zei toen tegen Megan: "Kijk, dit is echt gaaf!" Ik gooide het mes vervolgens de lucht in om het weer op te vangen, maar het kwam met de punt omlaag en bleef in mijn hand steken."

Baker liet het litteken dat hij eraan over heeft gehouden zien aan Fallon. De reden hiervoor? Hij had enkel en alleen ogen had voor Fox en keek daardoor niet goed naar het mes. Bekijk het interview hieronder.



Uiteindelijk pakte het toch goed uit voor Baker, aangezien hij nu al enkele maanden met Fox is. Zij heeft op sociale media al meerdere keren laten weten eveneens gek op hem te zijn.

NieuwsFilm

meest populair