Stevige oorlogsfilm 'Warhunt' krijgt eerste trailer

Met Jackson Rathbone en Mickey Rourke.

Bram de Groot 9 december 2021 23:30 in Video
In 2018 verscheen van regisseur Julius Avery en producent J.J. Abrams de opvallende oorlogsfilms Overlord. De film wordt na een stevige start vol Tweede Wereldoorlog-actie al snel een soort van zombiefilm met de nodige gore. Nu is de film Warhunt onderweg.

In Warhunt geen nazi's en zombies, maar nazi's en heksen. In de film stuurt een militaire commandant een eliteteam van Amerikaanse soldaten op een dodelijke reddingsmissie.

De mannen zitten vast achter de vijandelijke linies in het Duitse Zwarte Woud en ze worden al snel geconfronteerd met een heksenkring. Onder leiding van sergeant Brewer en Walsh wagen de soldaten zich diep het bos nabij de crashsite.

Eerste trailer Warhunt
Bij het zien van onderstaande beelden wordt duidelijk dat Saban Films en regisseur Mauro Borrelli (The Recall) goed hebben gekeken naar Overlord. Ook nu stort namelijk een militairvliegtuig neer in een vreemd vijandelijk gebied.In Warhunt zijn er rollen voor onder meer Jackson Rathbone (Samson), Robert Knepper (Jack Reacher: Never Go Back) en Mickey Rourke (Sin City: A Dame to Kill For) en in januari verschijnt de horrorfilm in de States.NieuwsFilm