Eerste clip uit 'Nightmare Alley' met Bradley Cooper en Cate Blanchett

Eerste clip uit 'Nightmare Alley' met Bradley Cooper en Cate Blanchett

De nieuwe film van Guillermo del Toro.

Later deze maand gaat in de States de nieuwe film van regisseur en Oscarwinnaar Guillermo del Toro (Hellboy, The Shape of Water) in première. De neo noir / mysteriefilm is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur William Lindsay Gresham en er zitten weer heel wat grote sterren in. Nu hebben we de eerste clip.

Via Searchlight Pictures heeft Joblo nu de eerste clip uit Nightmare Alley online gezet en daarin zien we hoe het personage Stanton "Stan" Carlisle van Bradley Cooper het kantoor bezoekt van Dr. Lilith Ritter, de rol van Cate Blanchett.

Eerste clip uit Nightmare Alley
Er zitten overigens meer grote namen in de film, met onder meer Toni Collette, Rooney Mara, Willem Dafoe, Ron Perlman, Richard Jenkins en Jim Beaver. Vanaf 20 januari is Nightmare Alley ook in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder de eerste clip Lilith's Office.



In Nightmare Alley zien we het verhaal over een ambitieuze circusartiest (Cooper) die een talent heeft voor het manipuleren van mensen met slechts een paar zorgvuldig gekozen woorden. Hij laat zich in met een psychiater (Blanchett), die mogelijk nog gevaarlijker is dan hij.

NieuwsFilm

meest populair