Rebel Wilson over haar eerste lastige ontmoeting met grove Russell Crowe

Rebel Wilson over haar eerste lastige ontmoeting met grove Russell Crowe

Komt ze eindelijk haar icoon tegen, zegt hij alleen "F*ck off"!

Rebel Wilson is de laatste jaren een bekend gezicht geworden in Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in films als Pitch Perfect (haar grote doorbraak) en Jojo Rabbit. Toen ze echter net begon kwam ze Russell Crowe tegen, maar hij was duidelijk niet onder de indruk.

Crowe heeft natuurlijk heel wat pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Gladiator en Beautiful Mind, maar toch schijnt hij niet de makkelijkste acteur te zijn om mee te werken. Dat blijkt ook wel uit Wilson's recente verhaal.

Eerste ontmoeting
Meer dan 20 jaar geleden, toen Wilson ongeveer 19 was, werd ze uitgenodigd voor de Australian Academy of Cinema en Television Arts Awards, waar de nodige grote sterren aanwezig zijn. Wilson keek erg op naar Crowe en zag haar kans schoon om hem te ontmoeten, maar dit liep anders dan verwacht.

Zo zegt Wilson: "Ik was nog jong. Het was dus heel wat, daar te zijn en te eten met Nicole Kidman. In een keer zei ik 'Oh mijn God'! want Russell Crowe liep voorbij. Ik was super nerveus maar ging toch even op hem af".

F*ck off!
Helaas was dit minder leuk voor Wilson: "Hij draaide zich om, keek me recht in de ogen en zei alleen: "F*ck off!" Dit is echt zo gegaan. Jaren later hielp Nicole Kidman mijn carrière, aangezien ze me naar Amerika stuurde om acteerlessen te kunnen nemen, maar ik heb nooit iets gekregen van Russel".

NieuwsFilm

meest populair