Eerste blik op Knuckles en Tails in 'Sonic 2'

De twee andere strijdbare figuurtjes uit de gamefilm.

Gisteren verscheen de eerste trailer voor Sonic the Hedgehog 2, het vervolg op de succesvolle gameverfilming Sonic the Hedgehog uit 2020. In de trailer zagen we voor het eerst Knuckles en ook Tails kreeg wat meer schermtijd. Hieronder een betere blik op de figuurtjes.

Knuckles met de stem van Idris Elba
Knuckles, de rode antropomorfe mierenegel met paarse ogen, wordt in Sonic 2 ingesproken door niemand minder dan Idris Elba die we dit jaar nog zagen in de superheldenfilm The Suicide Squad. Hieronder zie je een aantal shots van het schurkje Knuckles uit de trailer.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Tails met de stem van Colleen O'Shaughnessey
Tails zagen we al kort in de eerste film en in Sonic the Hedgehog 2 krijgt hij flink wat meer schermtijd. Hij is een antropomorfe vos geboren met een twin-tails. Miles "Tails" Prower kan vliegen met zijn staart en is duidelijk een vriendje van Sonic en wordt ingesproken door Colleen O'Shaughnessey (Justice League Dark, 2017).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Sonic the Hedgehog 2 van regisseur Jeff Fowler zien we uiteraard ook Sonic, met de stem van Ben Schwartz (Parks and Recreation), en Jim Carrey is terug als het personage Doctor Robotnik / Eggman.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Sonic 2 verschijnt in april in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair