Disney+ kondigt aan wanneer 'Eternals' online staat

Disney+ kondigt aan wanneer 'Eternals' online staat

En dan zonder bijbetaling.

Begin november verscheen de Marvel-film Eternals in de wereldwijde bioscoopzalen. Het bleek de eerste film in het Marvel Cinematic Universe die negatief scoorde op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Toch wist de film financieel vergelijkbaar te scoren als Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

De $200 miljoen kostende superheldenfilm kwam uiteindelijk uit op 48 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 5.60 / 10 als gemiddelde score. Het publiek is duidelijk meer tevreden met 78 procent en een 4 / 5 als gemiddelde score.

Over een kleine maand op Disney+
Disney+ heeft nu met een poster onthuld dat Eternals vanaf 12 januari te zien is op Disney+. Dat is ruim twee maanden na de release in de Amerikaanse bioscopen. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat dit met VIP-toegang zal zijn. Dat was ook bij Shang-Chi niet het geval.

Op dit moment staat de film nog altijd in de box office top 10 in de States. Afgelopen weekend werd er nog ruim $4 miljoen opgehaald en daarmee kwam de wereldwijde tussenstand op $385,8 miljoen. Net als de voorgaande Marvel-films draaide Eternals niet in China in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair