Disney's nieuwste avonturenfilm 'Strange World' onthult eerste afbeelding van vreemde wereld

Disney's nieuwste avonturenfilm 'Strange World' onthult eerste afbeelding van vreemde wereld

De volgende grote animatiefilm van Disney.

Walt Disney Animation Studios heeft een eerste blik op zijn volgende animatiefilm Strange World onthuld. De avonturenfilm neemt ons mee op een reis "diep in een onbekend en verraderlijk land".

De animatiefilm is geïnspireerd door pulptijdschriften en populaire fictie uit de eerste helft van de 20e eeuw. Strange World reist "diep in een onbekend en verraderlijk land waar fantasierijke wezens wachten op de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers wiens verschillen mogelijk zorgen voor het mislukken van hun meest cruciale missie."

"Ik vond het heerlijk om de oude edities van pulpbladen te lezen toen ik opgroeide," zei regisseur Don Hall (Big Hero 6, Raya and the Last Dragon).

"Het waren grootse avonturen waarin een groep ontdekkingsreizigers een verborgen wereld of oude wezens zou kunnen ontdekken. Ze zijn een enorme inspiratiebron geweest voor Strange World," aldus Hall.

Logo en concept-art Strange World
Disney heeft nu het filmlogo en eerste concept-art voor Strange World onthuld en de verschijningsdatum staat vast op 23 november 2022. Dit jaar kwam Disney met het kleurrijke Encanto.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair