Zeer emotionele insta-post van Katja Schuurman over haar recente breuk

Zeer emotionele insta-post van Katja Schuurman over haar recente breuk

Maar plaatst een mooie foto van zichzelf.

Een paar dagen geleden bleek dat het huwelijk van Katja Schuurman gestrand is. Zij en haar geliefde Freek van Noortwijk maakten op Instagram bekend uit elkaar te gaan omdat de onderlinge verschillen te groot waren om te kunnen overbruggen.

Inmiddels laat Katja op haar Instagram bij een emotionele foto weten dat ze vooruit wil kijken. "Het wordt weer licht", schrijft ze.

Nieuw pad inslaan
Katja schrijft verder dat ze haar herinneringen zal koesteren. " Ik koester en draag met me mee wat mooi was en ik laat gaan wat ons niet diende. Zo zacht en liefdevol als mogelijk. Op weg naar een nieuwe harmonie. Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in. Maar ik voel mezelf weer dichterbij. In innige omstrengeling met mijn twee grootste liefdes, Sammie en Coco Loulou."



Eerder schreef Katja nog op Instagram dat het besluit om uit elkaar te gaan "met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten" gemaakt was.

Ze had Freek van Noortwijk leren kennen in z'n restaurant, Guts & Glory. Twee jaar geleden trouwden de twee en vorig jaar werd hun dochtertje Coco Loulou geboren.

NieuwsFilm

meest populair