Jason Momoa heeft goed nieuws over Aquaman and the Lost Kingdom'

Jason Momoa heeft goed nieuws over Aquaman and the Lost Kingdom'

Jason Momoa laat weten dat de opnames klaar zijn.

Acteur Jason Momoa bevestigt dat de opnames van Aquaman and the Lost Kingdom dan eindelijk afgerond zijn. Hoewel de eerste film in de franchise in 2018 een grote hit was aan de box office, duurde het behoorlijk lang voordat het vervolg in productie ging.

Gelukkig zijn de opnames van Aquaman and the Lost Kingdom intussen helemaal afgerond. Daarmee zal de film ook gewoon de geplande releasedatum in december 2022 gaan halen.

Aquaman and the Lost Kingdom
Er is weinig bekend over het verhaal van Aquaman and the Lost Kingdom. Wel moge duidelijk zijn dat de boel dieper duikt in de onderwaterwereld van Arthur Curry, a.k.a. Aquaman. Ook neemt Aquaman het weer op tegen de schurk Black Manta, die debuteerde in de eerste film en daarin vooral een lastpak met een bijrol was.

Momoa laat in een Instagram Story weten dat de opnames klaar zijn. Zijn boodschap was kort, maar helder:

"Oh man, daarmee zijn we klaar. Klaar met Aquaman 2. Ik heb zoveel om met jullie te delen. Ik zou willen dat ik zoveel zou kunnen vertellen. Wat een epische dag. Ik hou van jullie. Het is geweldig om dit af te ronden, met zoveel mooie verrassingen. Ik hou van jullie. Het is een lange tijd geweest. Ik neem een break. Aloha."

NieuwsFilm

meest populair