Boezem Bella Thorne knalt bijna uit haar jasje op Insta-foto

Boezem Bella Thorne knalt bijna uit haar jasje op Insta-foto

De actrice en celeb valt weer op.

Celeb, zangeres en actrice Bella Thorne timmert flink aan de weg. En daarbij meet ze zichzelf een behoorlijk uitdagend imago aan met veel opvallende foto's in vaak bijzonder weinig kleding. Het feestbeest speelde ook nog eens in drie films en een tv-serie.

Misschien zag je de in Pembroke Pines, Florida geboren Bella dit jaar voorbijkomen in de horrorthriller Masquerade, de actiekomedie Habit en / of het drama Time Is Up. Ook had ze een rol in de tv-serie Paradise City.

Als we op de IMDb kijken dan zien we dat Bella vijf films in de planning heeft staan. De titels Rumble Through the Dark en Measure of Revenge nam ze al op. De drie films The Uncanny, Salem State en Exo moet hij nog opnemen.

Opvallend op Instagram
"MY BANGS ARE BACK!!! JK JK I'm sorry guys hahahaha 😈😈 stream "IN YOU" on Spotify now!!" schrijft Bella op Instagram ter promotie van haar nieuwe nummer. Het is duidelijk dat ze weet hoe ze zaken moet aanprijzen. Via onderstaande link zie je de bijgevoegde foto's waarop ze te zien is in een zeer klein jasje.


De 24 jarige Bella Thorne in haar onthullende jasje zien? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair