Venom bedenker 'vergelijkt' Topher Grace's versie met die van Tom Hardy

Venom bedenker 'vergelijkt' Topher Grace's versie met die van Tom Hardy

Dezelfde naam, maar twee heel verschillende personages

Als je het vandaag de dag over Venom hebt, denk je waarschijnlijk meteen aan Tom Hardy. Topher Grace kroop echter al eerder in de huid van Venom in Sam Raimi's Spider-Man 3. De bedenker van het geliefde personage, Todd McFarlane, laat zich nu uit over de versies van beide acteurs.

We hebben Eddie Brock, de gastheer van Venom, al twee keer voorbij zien komen. De twee prestaties worden dan ook vaak met elkaar vergeleken. Hardy wordt door de nodige filmfans de betere Venom genoemd, maar McFarlane vindt dit ietwat oneerlijk.

Topher Grace
Zo zegt McFarlane tijdens een recent interview: "We vergelijken appels en peren. Het is eigenlijk onterecht om dit te doen. De eerste keer dat we Venom zien is het in een Spider-Man film, waarin hij de schurk is".

"Je bent niet voor de schurk, maar ik denk dat hij er visueel wel een stuk beter en indrukwekkender uit had kunnen zien... Hij was de slechterik, maar ik vond hem niet bepaald een echte bad-ass. Het had veel stoerder gekund".

Tom Hardy
"Tom Hardy's Eddie Brock is geen slechterik" vervolgt McFarlane. "Je bent voor hem, maar dat is ook logisch. Hij krijgt twee uur schermtijd, terwijl we Grace op het einde van de film pas echt zien, wanneer hij in elkaar wordt geslagen. Hardy's Venom wordt veel meer ontwikkeld".

"Ik geef ook toe dat hij veel indrukwekkender, op een visueel aspect, overkomt. Het is dus zeker in Hardy's voordeel, want hij is de hoofdrolspeler, de held van de film en ziet er super gaaf uit. Toch is het onmogelijk om de twee met elkaar te vergelijken, want ze probeerden met beide Venoms verschillende dingen te bereiken. Het zijn twee heel verschillende personages".

NieuwsFilm

meest populair