Eerste poster Michael Bay's 'Ambulance' vol sterren

Eerste poster Michael Bay's 'Ambulance' vol sterren

De nieuwe actiefilm van de Transformers-regisseur.

Sinds de vijf Transformers-films, met Transformers: The Last Knight uit 2017 als laatste, zagen we nog maar één film van regisseur Michael Bay. Dat was de Netflix-actiefilm 6 Underground uit 2019. Hij lijkt het rustig aan te doen. Zijn volgende film verschijnt begin volgend jaar en heet Ambulance.

Voor die film werkt hij samen met een aantal grote sterren, namelijk Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spider-Man: Far From Home), Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, The Matrix Resurrections) en Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver). Hen zie je op onderstaande poster.

Ambulance: overval mislukt!
Met de kopregel "Het moest een simpele overval zijn" en de zwevende koppen van Gyllenhaal, Abdul-Mateen II en González is het een redelijk basis affiche voor een Bay-film.

Het geheel maakt wel duidelijk dat de ambulance uit de titel heel wat aandacht trekt, van politieauto's en hoe kan het ook anders, -helikopters.

Bekijk de afbeelding
Ambulance van Universal Pictures en met een script van Chris Fedak moet op 17 februari in de Nederlandse bioscopen in première gaan. Hieronder de eerdere trailer voor de actiethriller.



NieuwsFilm

meest populair