Waar gaat de nieuwe film van Michael Bay 'Ambulance' eigenlijk over?

Waar gaat de nieuwe film van Michael Bay 'Ambulance' eigenlijk over?

Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten.

Je kent Michael Bay natuurlijk van heel wat grote en knallende blockbusters. Denk maar aan de Transformers-films of Netflix-film 6 Underground. Ook het volgende project van de regisseur belooft weer een flinke knaller te worden.

Ambulance is een nieuwe film ban Bay, die hij zelf geregisseerd en geproduceerd heeft. In dit artikel vertellen we je wat je moet weten over de film.

Ambulance (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Jake Gyllenhaal, Eiza González, Devan Long, Yahya Abdul-Mateen II
William Sharp is een oorlogsveteraan die dringens 231.000 dollar nodig heeft voor de operatie van zijn vrouw. Hij neemt contact op met zijn adoptiebroer Danny, die ook al zijn hele leven crimineel is. Hij haalt William over mee te doen aan een bankoverval, waarbij 32 miljoen dollar buitgemaakt zou moeten worden. De overval gaat mis en de twee schieten een LAPD-agent neer. Al snel slaan ze op de vlucht in een ambulance met een ambulancebroeder en de stervende agent als hun gijzelaars.

Alles over Ambulance
De film van Michael Bay is gebaseerd op een gelijknamige Deense film uit 2005 van regisseur Lautis Munch-Petersen en Lars Andreas Pedersen. Deze remake werd in augustus 2015 aangekondigd, toen Phillip Noyce er nog aan verbonden was als regisseur. Twee jaar later werd hij vervangen, maar zijn vervangers werden in 2020 ook weer vervangen door Michael Bay.

De film is opgenomen tijdens de pandemie. In januari 2021 begonnen de opnames in Los Angeles, waar ze tot maart duurden.

De hoofdrollen zijn voor Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II, die de twee broers spelen. Gyllenhaal is te zien als de criminele Danny en Abdul-Mateen II speelt de rol van William. Verder is actrice Eiza González te zien als de betreffende medicus.

Ambulance is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair