Eerste foto van Chris Pratt op dinojacht in 'Jurassic World: Dominion'

Eerste foto van Chris Pratt op dinojacht in 'Jurassic World: Dominion'

Dino's spelen nog steeds een grote rol in het leven van Owen Grady. Verrassend.

Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten op de trailer voor Jurassic World: Dominion. Uiteraard keert Owen Grady daarin terug, de rol van Chris Pratt. Hieronder wat details en een eerste officiële foto met een dino, via Entertainment Weekly.

"Hij is niet ver van waar de dinosaurussen ontsnapten in de laatste film," zei regisseur Colin Trevorrow over het personage Owen. "De parasauriërs lopen het risico gestroopt te worden. Er zijn veel louche types die dinosaurussen in handen willen krijgen, dus hij doet er alles aan om ze te beschermen."

Bekijk de afbeelding
Claire minder met dino's bezig?
Uiteraard komt hij Claire (Bryce Dallas Howard) weer tegen. "Ik wil het nog niet zeggen, maar ze is op een punt beland dat ze haar methoden in twijfel trekt en of ze veilig kan blijven en de verantwoordelijkheid kan vervullen die ze heeft tegenover de andere mensen in haar leven die om haar geven," aldus de regisseur.

De "wetenschapsthriller" heeft volgens EW ook een slechterik waar het bovenstaande duo het tegenop moet nemen. Dat is het personage Lewis Dodgson van acteur Campbell Scot. Dodgson ken je nog uit de eerste film.

Jurassic World Dominion verschijnt in in juni 2022 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair