'Jurassic World: Dominion' geeft Claire pas echt een belangrijk verhaal

'Jurassic World: Dominion' geeft Claire pas echt een belangrijk verhaal

Alles van dit personage in Jurassic World: Dominion is een spoiler.

Jurassic World: Dominion-regisseur Colin Trevorrow wilde niet al te veel informatie onthullen over het personage van actrice Bryce Dallas Howard. Dat zou te veel spoilers omvatten.

In de nieuwe filmtrilogie zie je Howard als Claire. Zij begon als een van de medewerkers van het pretpark Jurassic World dat dan eindelijk gerealiseerd was op Isla Nublar. In de tweede film was ze terug als activist die hoopte de dinosaurussen te redden en in de derde film keert Howard wederom terug.

Maar waarom?
We weten eigenlijk nog maar verrassend weinig over Jurassic World: Dominion. De film laat een nieuwe realiteit zien waarin de mensheid samen moet zien te leven of bestaan met dino's. Alleen gaat dat niet al te gemakkelijk.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly ging Trevorrow in op wat het publiek ongeveer kan verwachten van Jurassic World: Dominion. Tegelijk wilde hij niets vertellen over Claire. Wel bevestigde hij dat Owen Grady in de Sierra Nevadas is, waar hij de dinosaurussen wil redden die ontsnapten in de vorige film.

"Dat wil ik nog niet zeggen. Maar ze betwijfelt of haar methoden de juiste zijn, en of ze veilig kan blijven en tegelijk de verantwoordelijkheden kan vervullen die ze naar andere mensen in haar leven heeft."

NieuwsFilm

meest populair