Freaky trailer voor horrorfilm 'You Won't Be Alone' met Noomi Rapace (Prometheus)

Freaky trailer voor horrorfilm 'You Won't Be Alone' met Noomi Rapace (Prometheus)

De nieuwe Sundance-film is een kruising tussen 'The Witch' en 'Under the Skin'.

De nieuwe bovennatuurlijke horrorfilm You Won't Be Alone voelt aan als een kruising tussen The Witch (2015) en Under the Skin (2013). De hoofdrol wordt gespeeld door Noomi Rapace en hieronder vind je alvast een freaky trailer en bijhorende poster.


You Won't Be Alone speelt zich af in een geïsoleerd bergdorpje in Macedonië aan het begin van de 19e eeuw. Een jong meisje wordt weggehaald bij haar moeder en door een eeuwenoude geest veranderd in een heks.

Shapeshifter
De jonge heks vermoordt op een dag per ongeluk een dorpeling, wiens lichaam ze vervolgens overneemt. Door haar nieuwsgierigheid wordt dit een afgrijselijke gewoonte en leeft ze jarenlang tussen de dorpelingen, terwijl ze hun gedrag in de gaten houdt en kopieert.

Naast Rapace bestaat de cast uit o.a. Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud en Sara Klimoska. De film werd geschreven en geregisseerd door Goran Stolevski.

You Won't Be Alone gaat begin volgend jaar in première tijdens Sundance, maar er is (nog) geen Nederlandse datum voor een bioscooprelease vastgesteld.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair