Marvel-fans kijken nu kwijlend uit naar 'Fantastic Four'

Marvel-fans kijken nu kwijlend uit naar 'Fantastic Four'

Jon Watts is het mannetje in de ogen van de Marvel-fans.

Alweer even geleden werd duidelijk dat Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts is aangesteld om Fantastic Four voor Marvel Studios te regisseren. En dat maakt de fans na het zien van No Way Home ontzettend blij.

Watts was voor de release van zijn Spider-Man: Homecoming in 2017 bekend van twee films, namelijk de misdaadthriller Cop Car met Kevin Bacon en de horrorfilm Clown de met Peter Stormare en Eli Roth. Duidelijk geen grote films. Met Homecoming, Far From Home en No Way Home liet de filmmaker zien goed overweg te kunnen met de drama in blockbusters.

Fans zijn overtuigd van Watts
Online verschijnen nu heel wat steunbetuigingen aan Watts die in beginsel niet direct geschikt bevonden werd door de fans. Nu lijkt dat anders, aangezien hij samen met zijn team bij Marvel Studios en de acteurs zijn beste film tot op heden heeft afgeleverd.

Net als No Way Home zal Fantastic Four een volle film kunnen worden, met uiteraard de vier helden, maar ook bijfiguren en een of meer schurken. De cast, productiestart en verschijninsgdatum zijn nog niet bekend.








NieuwsFilm

meest populair