Uitdagende Christina Aguilera houdt borsten nog maar net vast

Uitdagende Christina Aguilera houdt borsten nog maar net vast

De acterende zangeres gaat stappie verder.

Door de jaren heen is zangeres Christina Aguilera gewoon actief gebleven, maar het succes was lange tijd wat wisselend. Vooral tussen 1999 en 2007 had ze enorme hits, zoals Genie in a Bottle en Lady Marmalade. Nu werkt ze aan een comeback en weet ze ook steeds meer op te vallen op Instagram.

Acteren doet / deed ze ook. Niet alleen in haar vele videoclips, maar ook in Hollywoodfilms. Haar laatste grote aandeel had ze in 2017 in de animatiefilm The Emoji Movie waarin ze het figuurtje Akiko Glitter insprak. Rond die tijd had ze ook kleine rollen in onder meer Life of the Party, Zoe en Pitch Perfect 2.

Een aantal jaar daarvoor had ze haar grote rol in het muziekdrama Burlesque als Alice Marilyn "Ali" Rose. Ze was te zien naast onder meer Cher, Kristen Bell en Stanley Tucci. Een enorm succes was de film niet. Er werd bij een budget van $55 miljoen zo'n $90,6 miljoen opgehaald.

Uitdagend op Instagram
Met niet meer dan de tekst "XTINA XLI" onderbouwt Christina een reeks foto's waarop we de zangeres met een ontbloot bovenlijf zien en enkel een paar grote leren handschoenen aan. Aandacht? Ja graag! Via onderstaande link kun je Christina zien.


Zien hoe de 40 jarige Christina Aguilera haar borsten vasthoudt? Check de foto's dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair