Deze film is dé verassende nummer 1 hit op Disney+!

Deze film is dé verassende nummer 1 hit op Disney+!

'Ron's Gone Wrong' kende een moeizaam begin, maar doet het nu erg goed!

Disney+ heeft onthuld welke film op dit moment het beste scoort op de streamingdienst. Het gaat hier om Ron's Gone Wrong, een titel waarvan weinigen waarschijnlijk hadden gedacht dat deze film bovenaan zou komen te staan.

Ron's Gone Wrong werd door 20th Century Animation geproduceerd, maar is nu dus eigendom van Disney. Het verhaal gaat over een kleine robot genaamd B-Bot, ontworpen om mensen te helpen en vrienden te maken.

Foutje
De eenzame Barley krijgt een B-Bot, maar deze is helaas kapot en werkt niet zoals het zou moeten, waardoor Barley's leven op zijn kop komt te staan. Toch groeien de twee naar elkaar toe en lijken ze dikke vrienden te worden.

Ron's Gone Wrong heeft een bekende stemmencast. Zo zijn o.a. beroemde acteurs als Jack Dylan Grazer, Ed Helms, Olivia Colman en Zack Galifianakis erin te horen.

Ontvangst
De animatiefilm werd zowel goed ontvangen door de filmcritici als het bioscooppubliek. Ondanks het feit dat Ron's Gone Wrong sterk scoort op sites als Rotten Tomatoes en IMDb, wist de film niet te overtuigen aan de box-office.

Dat komt voornamelijk omdat de film tegelijkertijd uitkwam als Denis Villeneuve's blockbuster Dune, waardoor de animatiefilm niet veel aandacht kreeg. Ron's Gone Wrong bracht ook 'maar' zo'n 60 miljoen dollar op, waardoor het hoogstwaarschijnlijk ook niet zijn budget heeft terugverdiend.

Disney+
Gelukkig krijgt de film nu wel een tweede kans op Disney+ en dit pakt tot nu toe erg goed uit! De film is pas een kleine week op de streaminggigant te zien, maar pakte binnen slechts twee dagen de toppositie en staat dus zelfs boven Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en kerstmisklassiekers als Home Alone en The Santa Claus.

Mocht je de film gemist hebben, dan is het misschien de moeite waard om hem alsnog te kijken!

NieuwsFilm

meest populair