Enge symbioot uit 'Let There Be Carnage' kan terugkeren in 'Venom 3'

Enge symbioot uit 'Let There Be Carnage' kan terugkeren in 'Venom 3'

Andy Serkis over de schurk in Venom: Let There Be Carnage.

Ondanks dat Venom: Let There Be Carnage net als de eerste film niet zo sterk werd ontvangen, blijkt de Marvel-film wel een van de succesvolste van het jaar. In de grauwere superheldenfilm zagen we dan eindelijk de belangrijkste tegenstander van de Lethal Protector.

In gesprek met Phase Zero ging Andy Serkis in op de toekomst na Let There Be Carnage en dan vooral de mogelijke toekomst van Carnage, met in Venom 2 nog Cletus Cassady (Woody Harrelson) als "gastheer".

Misschien nog een klein beetje Carnage over
"Het feit is dat ik graag denk dat er misschien net dat kleine beetje symbioot is dat niet helemaal werd verslonden door Venom," vertelt Serkis aan Phase Zero. "Het zou kunnen rondhangen in een doopvont in de kerk en op de een of andere manier weer tot leven kunnen komen."

"Ik zeg altijd: 'niemand gaat ooit echt dood'," voegde de filmmaker eraan toe. "Ik hoop nog steeds dat Ulysses Klaue terugkomt, in godsnaam!" Hiermee verwijst de filmmaker uiteraard naar zijn rol als Ulysses Klaue in het Marvel Cinematic Universe in onder meer Black Panther.



NieuwsFilm

meest populair