Black Manta krijgt veel grotere rol in 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Black Manta krijgt veel grotere rol in 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Aquaman and the Lost Kingdom wordt wat.

Aquaman vormde de introductie van Black Manta in het DCEU, met acteur Yahya Abdul-Mateen II in die rol. Maar er was nog genoeg voor het personage om te doen in een nieuwe film.

In de film zie je onder meer hoe Black Manta zijn kostuum krijgt en een oorsprongsverhaal dat redelijk klopt met de comics. Het personage had eigenlijk een eigen film moeten krijgen, maar die werd geannuleerd. Acteur Abdul-Mateen II komt gelukkig wel voorbij in Aquaman and the Lost Kingdom. Sterker nog: hij krijgt echt een grote rol, laat de acteur weten in een nieuw interview.

Aquaman-rol
"In de volgende Aquaman wil ik echt meer persoonlijkheid in het personage stoppen, zodat we hem ook echt leren kennen in zijn meest privé momenten," vertelde Abdul Mateen II in een interview met ComicBook.com.

"Ik wil zien hoe Black Manta met bepaalde dingen worstelt, en meer van zijn persoonlijkheid en karakter laten zien. Ook wil ik zien hoe het is als hij ergens de leiding over heeft. Dus we zien meer van zijn leiderschapsstijl, meer van zijn persoonlijkheid. En hij is terug voor meer, op een grote manier. Daar twijfel ik niet over."

Recent nog tweette een van de schrijvers van Aquaman and the Lost Kingdom een foto, waarin je Black Manta in volle glorie ziet:



NieuwsFilm

meest populair