Gal Gadot is het prachtige middelpunt op poster 'Death on the Nile'

Gal Gadot is het prachtige middelpunt op poster 'Death on the Nile'

Wie is de schuldige?

Wordt Gal Gadot de hoofdverdachte in Death on the Nile? Het zou zomaar kunnen, aangezien ze de grote ster is in de film. Wat het ook wordt, het is na de trailer fijn om op onderstaande nieuwe poster alle personages bij elkaar te zien.

In het midden zien we Gadot als het personage Linnet Ridgeway-Doyle en rechts van haar staat Kenneth Branagh als Hercule Poirot. Hij speelde de rol eerder in de succesvolle eerste film Murder on the Orient Express, ook geregisseerd door Branagh.

Verdachten op poster Death on the Nile
In de film zie je ook Annette Bening als Euphemia, Tom Bateman als Bouc, Russell Brand als Dr. Linus Windlesham, Ali Fazal als Andrew Katchadourian, Dawn French als Mrs. Bowers, Armie Hammer als Simon Doyle, Rose Leslie als Louise Bourget, Emma Mackey als Jacqueline de Bellefort, Sophie Okonedo als Salome Otterbourne, Jennifer Saunders als Marie Van Schuyler, Letitia Wright als Rosalie Otterbourne, Ann Turkel als Meredith Wilson en Sarah Eve als Hattie Payne.



In Death on the Nile beleeft Hercule Poirot een avontuur in Egyptische op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte.



NieuwsFilm

meest populair