Marvel Studios' 'Wherewolf by Night' introduceert tweede nachtelijk wezen

Marvel Studios' 'Wherewolf by Night' introduceert tweede nachtelijk wezen

De witte weerwolf komt er ook bij.

En er is weer wat nieuwe informatie over de Werewolf by Night Halloween-special die waarschijnlijk in 2022 of 2023 op Disney+ moet verschijnen. Een nieuw gerucht suggereert dat Wherewolf by Night concurrentie krijgt van een ander nachtelijk wezen.

Via The Illuminerdi wordt duidelijk dat Jack Russell a.k.a. Wherewolf by Night gespeeld moet gaan worden door Gael Garcia Bernal. De website meent nu dat ook Nina Price, a.k.a. Vampire by Night haar debuut gaat maken.

In de stripboeken wordt Jacks familie vervloekt met klinische lycantropie nadat een van zijn voorouders het pad kruiste met een weerwolf die gevangen werd gehouden door Dracula. Naarmate de tijd verstreek, veranderde Jack van een standaard weerwolf in een wezen die zelf kan bepalen of hij verandert.

Ook met Moon Knight en Blade?
Als een onwaarschijnlijke held, kwam hij in de comics een flink aantal personages op zijn pad tegen, waaronder Moon Knight. Dit personage krijgt volgend jaar zijn eigen serie op Disney+ met Oscar Isaac.

Nina Price is het nichtje van Jack / Wherewolf by Night. Zij is ook een weerwolf, maar wordt gebeten door een vampier, waardoor ze vampier bij zonsondergang is en een volledig witte weerwolf als het volle maan is. In de tussentijd is ze gewoon ook nog een mens.

Het lijkt er op dat we een soort 'supernatural'-hoekje in het Marvel Cinematic Universe, waar ook Blade met Mahershala Ali onderdeel vanuit maakt.

NieuwsFilm

meest populair