Nieuwste Disney-topper nu te zien op Disney+

Nieuwste Disney-topper nu te zien op Disney+

De grote animatiefilm kun je deze kerst gewoon thuis zien.

Op 24 november verscheen de grote Disney-animatiefilm Encanto in de Nederlandse bioscoopzalen. Doordat de bioscopen nu op slot zitten, kun je in de kerstvakantie niet met bijvoorbeeld je kinderen naar de goed ontvangen animatiefilm. Gelukkg staat Encanto nu op Disney+.

Encanto van regisseurs Byron Howard (Zootropolis, Rapunzel) en Jared Bush werd sterk ontvangen en staat op 91 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De film draait in vele landen nog in de bioscoop en in de States stond de film afgelopen weekend nog op de tweede plaats in de box office top 10.

Nu op Disney+: Encanto
In Encanto van Walt Disney Animation Studios ontdekt Mirabel - het enige gewone lid van haar buitengewone familie - dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden.

In de Engelstalige versie hoor je stemmen van onder meer Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo en Mauro Castillo en de Nederlandse versie heeft stemmen van onder meer Vajèn van den Bosch, Ruth Jacott, Ewout Eggink, Maria Hengst en Jeske van de Staak.



NieuwsFilm

meest populair