'Undercover'-actrice Elise Schaap laat haar jurkje zakken

'Undercover'-actrice Elise Schaap laat haar jurkje zakken

De Nederlandse actrice ziet er stralend uit.

Eigenlijk zouden we Elise Schaap op dit moment in de bioscoop zien. Ze speelt namelijk een rol in de Nederlandse komedie Soof 3. Uiteraard kun je die door de coronamaatregelen nu niet zien. Je kunt haar wel zien in het derde seizoen van de misdaadserie Undercover van Netflix.

Elise draait al een tijdje mee. Haar eerste rol had ze volgens de IMDb in 2004 in de tv-serie Bitches. Via tv-series als Costa!, HotNews.nl en Keyzer & de Boer advocaten belandde ze in films als Bride Flight, Jackie en Valentino.

Meer recente films zijn Ja, ik wil!, Weg van jou en April, May en June. De afgelopen jaren kennen we haar vooral van haar rol als Daniëlle van Marken, het oogappeltje van Ferry Bouman in Undercover en de prequelfilm Ferry.

Laaghangend jurkje op Insta
"Kersttip voor vanavond: Wende's Kerstkaleidoscoop om 21.45 @npo_2 Een tv show met waanzinnige optredens van kneitergoeie artiesten. Ik mocht Annie Schmidt zingen, strak van de zenuwen in een glitterjurk met het immer fantastische @amsterdam_sinfonietta olv Bert vd Brink. Hier werd ik 5 minuten voor aanvang nog even vastgestrikt door @davidlaport himself. Lieve @wendesnijders, ik vind jou een fenomeen en buitenaards goed. Dank dat ik hierbij mocht zijn... 🤍," schrijft Elise bij de foto's op Instagram.


Zien hoe de 39 jarige Elise Schaap eruit ziet in haar jurkje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair