Ryan Reynolds deelt eerste beelden van kerstmusical 'Spirited' met Will Ferrell

Ryan Reynolds deelt eerste beelden van kerstmusical 'Spirited' met Will Ferrell

De 'Deadpool'-ster post weer eens iets op sociale media.

Gisteren deelde Ryan Gosling enkele beelden van zijn nieuwe film, Spirited. Ondanks het feit dat het niet gaat om een trailer, zet de acteur een neppe iPhoto-collage online met enkele van zijn favoriete momenten van de nog te verschijnen film.

De opnames van Spirited werden in oktober afgerond, maar toch zullen we er nog even op moeten wachten. De film zal namelijk pas tijdens de feestdagen in 2022 exclusief te zien zijn op Apple TV+, maar heel erg gek is dit niet, aangezien het gaat om een kerstmusical, een moderne hervertelling van Charles Dickens' novelle A Christmas Carol uit 1843.

Cast & crew
De film werd geregisseerd door Sean Anders en John Morris, o.a. bekend van Daddy's Home. Gosling tekende voor een van de twee hoofdrollen, de andere ging naar Will Ferrell. Octavia Spencer speelt eveneens een belangrijke rol in de film. De muziek wordt verzorgd door het team verantwoordelijk voor andere hits als The Greatest Showman en Dear Evan Hansen.

Reynolds weet elke keer weer zijn projecten op grappige wijze te promoten en dat is deze keer niet anders. In het videootje zien we enkele foto's van de opnames, net zoals neppe berichtjes waarin Ferrell Reynolds vraagt om geld voor kleine dingetjes. Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair