Boezem van Addison Rae knalt bijna uit haar shirtje op Insta-foto's

Boezem van Addison Rae knalt bijna uit haar shirtje op Insta-foto's

De TikTok-ster laat zich zien.

Eerder dit jaar maakte de jonge celeb Addison Rae haar acteerdebuut op Netflix. Ze is namelijk te zien in de komedie He's All That, een remake van de film She's All That uit 1999. Het is tot op heden haar enige grote filmrol. Wie weet komen er meer voor de TikTok-ster.

In de komedie wedt een influencer die goed is in make-overs, dat ze een impopulaire klasgenoot kan omtoveren in de koning van het bal. Dat is het personage Cameron Kweller en die rol wordt gespeeld door Tanner Buchanan.

De film van regisseur Mark Waters (Just Like Heaven, Ghosts of Girlfriends Past) kostte maar liefst 20 miljoen dollar om te maken. Op Rotten Tomatoes staat het debuut van Addison op slechts 31 procent.

Opvallend op Instagram
Addison lijkt het dus vooral te moeten hebben van haar socials, zoals TikTok en Instagram. Op Insta heeft ze maar liefst ruim 40 miljoen volgers.

Op een nieuwe foto zien we de Lafayette, Louisiana geboren ster in een knijpend wit hemdje. "Ugh!" schrijft ze erbij. Een fan reageerde gelijk scherp: "2 great points were made."


Zien hoe de 21 jarige Addison Rae eruit ziet in witte strakke hemdje? Check de foto's dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair