'No Time to Die'-ster over het schokkende lot van James Bond

'No Time to Die'-ster over het schokkende lot van James Bond

Lot van James Bond te definitief voor Naomie Harris.

Voorafgaand aan No Time to Die was bekend dat Daniel Craig niet terug zou gaan keren voor een zesde optreden in de franchise. Toch kwam het definitieve einde van zijn Bond als een verrassing voor actrice Naomie Harris.

Let op: SPOILERS.

"Ik zou zo verontwaardigd zijn geweest als ze me niet het juiste einde hadden laten zien, oh mijn god... Ik kon het niet geloven," herinnerde Harris zich. "Ik dacht eigenlijk dat ze het einde zouden veranderen."

"Ik dacht: 'Oké, dus ze hebben dit einde geschreven, maar dat is niet echt. Dat kunnen ze niet - dat kunnen ze niet doen.' Want dat overkomt Bond nooit, toch? Ik bedoel, ik heb dat nog nooit met Bond zien gebeuren - nog nooit."

Definitief einde Craig, lang leve 007
Uiteraard mag de 007 van Craig afscheid hebben genomen, maar de terugkeer van een nieuwe 007 staat vast. Na opnieuw een succesvolle film zullen de producenten vast snel in productie willen gaan met de 26e Bond-film.

Of Harris daarin terugkeert als Miss Moneypenny valt te betwijfelen, maar is uiteraard mogelijk. De actrice speelde de rol sinds Skyfall uit 2012. In Casino Royale en Quantum of Solace ontbrak het personage.

NieuwsFilm

meest populair