'Eternals'-regisseur werpt bijzonder grote vragen op over Thanos

'Eternals'-regisseur werpt bijzonder grote vragen op over Thanos

Harry Styles krijgt nog wel een en ander te doen.

Eternals-regisseur Chloé Zhao sprak recent met de site Empire Online over haar Marvel-film. Specifiek ging ze in op de rol van Eros, a.k.a. Starfox - een rol van Harry Styles en zijn toekomst.

Eternals voegt een hele rits nieuwe personages toe aan het Marvel Cinematic Universe. Tijdens de aftiteling debuteerde Starfox. Die teleporteerde zichzelf aan boord van de Domo en vertelde Thena, Druig en Makkari hen te willen helpen zoeken naar hun vrienden die door de Celestial Arishem ontvoerd waren.

Het verhaal van Eros
"Ik hou van het idee van Eros als nog een Eternal, een andere Ajak. Hij is een Eternal en was gestationeerd op Titan - tien van hen zaten daar, net als dat er tien Eternals op Aarde zaten, aannemende dat Titan op een zeker moment ook als gastplaneet dienst deed. Als je er dan over nadenkt: zou Eros dan een effect hebben gehad op de mensen van Titan, zoals Ajak dat op Aarde had? En welke invloed heeft dat op Thanos gehad?"

"Als je in de comics duikt, zie je een mooie, hartverscheurende invloed van Eros op Thanos. Hoeveel weet Thanos? Ik hou van hem als personage. Mijn verbeelding slaat dan echt op hol: 'Waarom denkt Thanos op deze manier? Waarom maakt hij zich zorgen over overbevolking en het vernietigen van zijn planeet?' Denk aan de Emergence. Weet Eros daarvan? Misschien is hij een adviseur, zoals Ajak koningen en koninginnen op Aarde adviseerde?"

Ze ging verder: "Het achtergrondverhaal van Eros is voor mij, dat hij gedeserteerd had, en zei: 'Ik doe dit niet meer'. Dus hij pakte die bol die je in zijn hand ziet en vluchtte weg en maakte Pip de Trol. Ze zijn als Han Solo en Chewie. Arishem heeft naar hem gezocht en hij is een ruimte-outlaw. Dat is het personage zoals ik 'm voor mij zag."

NieuwsFilm

meest populair