Emma Watson onthult waarom ze op wilde stappen bij 'Harry Potter'

Emma Watson stopte bijna.

Jim Pedd 30 december 2021 22:30 in Algemeen
Twee decennia na het debuut van Harry Potter and the Sorcerer's Stone in de bioscopen, blikt de geliefde cast van de franchise terug op hun tijd in de toverwereld van J.K. Rowling. Dat doen ze in de HBO Max special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Tijdens die reünie onthult actrice Emma Watson dat ze een tijdlang daadwerkelijk overwoog op te stappen bij de franchise.

Tijdens de reünie vertelde regisseur David Yates hoe Watson wilde stoppen. Watson erkende dat en vertelde dat ze op dat moment erg eenzaam was in haar leven.

Stoppen met Harry Potter
"Ik denk dat ik bang was. Ik weet niet of je ooit het gevoel hebt gehad dat je een omslagpunt bereikt en denkt: 'Dit is voor altijd zo'," begon Watson.

"Het was rond Order of the Phoenix dat het allemaal erg spannend voor ons begon te worden." Hoewel de fans wilden dat ze zou slagen, sloeg de realisatie van roem toen "echt in als een bom".

"Niemand hoefde mij ervan te overtuigen om het te zien. Maar de fans wilden echt dat we zouden slagen." Watson was niet de enige van de kerncastleden die dit gevoel had. Ook Rupert Grint, die de rol van Ron Weasley speelde, had soortgelijke gevoelens.

NieuwsFilm