Algemeen

Jigsaw terug in Saw IV en V

door Peter Hendrix op 15.03.2007 om 04:25 in Algemeen
Zowel in Saw IV als het reeds geplande Saw V zal Tobin Bell opnieuw de rol van Jigsaw spelen. De acteur heeft er momenteel nog zelf geen idee van op welke manier hij zal terugkeren, aangezien hij in de derde Saw voor dood werd achtergelaten.

Daarnaast vertelde co-producer Oren Koules in een interview met ComingSoon dat bepaalde scènes uit Saw III, die in de film weinig betekenis hadden, een grote rol zullen spelen in de verhaallijn van het vierde deel.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Saw 4 en 5?? is dat niet een beetje teveel van het goede? :S

seemann

Avatar

Mooi laat maar komen. vind het leuke films en lekker hard. het heeft wel iets.

Groundhog

Avatar

Ze hadden na 1 al moeten stoppen. Allemaal bagger wat er daarna kwam en gewoon zonde van de naam.

Frenkieb

Avatar

Zow...das even een lekker spoiler. Ik moet deel III nog zien!.

siempjah

Avatar

Hahaha ik wou net zeggen dat wist ik ook niet. Ach, nou en, had deel 2 ook nog niet gezien :P

Jnk18

Avatar

Whaha ook nog een deel 5, ze gaan zeker voor 10 stuks ofsow :P

LuCos

Avatar

Frenkieb "Zow...das even een lekker spoiler. Ik moet deel III nog zien!."


Ja, tzelfde bij mij... Maar ik had toch wel een idee dat deel 4 zou komen... Deel 5 niet, maar waarom doen ze dat nou? Ik bedoel dat elkaar slachten enzo is toch gewoon ziek? En niet leuk en mooi naar te kijken?
Toen ik in de bioscoop Hannibal Rising(die volgens mij toch minder is dan Saw 1,2 en 3) zat te kijken met een vriend, zij die vriend: "Alleen de stukjes waar Hannibal echt een actie kwam keek ik met een big smile..."

Thiver

Avatar

Papigiulio "saw 4 en 5?? is dat niet een beetje teveel van het goede? :S"

Ik zou het eerder als teveel van het slechte omschrijven. :D Zoals Groundhog al zegt: ze hadden het gewoon bij één deel moeten houden.

xorpion

Avatar

Uitmelken

geertvdheide

Avatar

Vaarwel Saw... De serie is al een snel dalende spiraal, en ik heb weinig vertrouwen meer in de reeks.

Deel 1 is een moderne klassieker in het horror-genre (score 8.5), deel 2 was een leuke slasher-film met een twist (score 7.5), deel 3 was een matige martelings-film (score 6), dus wat nu komt zie ik duister in. Ik wacht wel op de recensies, maar ik weet bijna zeker dat de reeks gedoemd is. Klassiek geval van uitmelken.

etherman

Avatar

Je zag in deel 3 vlak voordat jigsaw doodging dat hij een handeling deed dat bij mij niet echt duidelijk overkwam.hij stopte iets weg op een onoplettend moment.we zullen zien hoe hij terug komt.ik heb zoiets van...laat t zo voor wat het is

merijnsa

Avatar

Ik heb zoiets van waarom veranderen we deel 2 en 3 niet gewoon in kutfilm part II en III zodat de eerste Saw met rust gelaten wordt door al die sequels. Deel III was echt bizar slecht. Flikker toch op.

tukkerstein

Avatar

Saw 6 wordt hoogstwaarschijnlijk ook nog wel gemaakt, aangezien die domeinnaam ook is geregistreerd. Ik heb hier absoluut geen zin in, deel 1 was briljant, deel 2 was slecht, deel 3 was redelijk maar zeker geen meesterwerk, maar na die delen vind ik het wel genoeg.

Soldier

Avatar

Ik vond alleen deel 1 leuk dus voor mij maakt het eigelijk niks meer uit Smiley face

Sickness

Avatar

Hmm... Het verhaal van het eerste deel was wel het beste, maar uiteindelijk gaat het om de martel/slacht methode en de gore effects, toch?

LuCos

Avatar

Sickness "hmm... Het verhaal van het eerste deel was wel het beste, maar uiteindelijk gaat het om de martel/slacht methode en de gore effects, toch?"


ja, bijna hetzelfde als mijn reaactie dus boven:

LuCos "Maar ik had toch wel een idee dat deel 4 zou komen... Deel 5 niet, maar waarom doen ze dat nou? Ik bedoel dat elkaar slachten enzo is toch gewoon ziek? En niet leuk en mooi naar te kijken?"

NieuwsFilm

meest populair