Uitdagende Victoria Koblenko trekt veel bekijks onder water

De actrice zien we komende jaren genoeg op de buis, en in romkoms in de bioscoop.

Heb jij dit jaar de serie Follow de SOA of de film De Sterfshow gezien op televisie? Grote kans dat je door had dat Victoria Koblenko erin te zien is. En dat is uiteraard altijd weer leuk. Ook komende jaren zal ze in de nodige producties haar gezicht laten zien.

In 2022 zal ze ten minste te zien zijn in de romantische komedie Ik wist het. Ze lijkt de hoofdrol te spelen, naast namen als Sigrid ten Napel, Melissa Drost, Steef de Bot en Javier Guzman. Daarna verschijnt F*ck de liefde 2 die ze nu opneemt. Later volgt de Italiaanse film Righetto.

In rode bikini op Insta
"Catch of the day of de foto dump van vandaag. Hoop niet dat ik de eetlust heb verpest van degene die in het restaurant zat met op het plafond het uitzicht op het zwembad (laatste foto) 🥴" schrijft Victoria op haar Instagram bij de reeks foto's in bikini.

De actrice is op dit moment op vakantie in Stone Town te Zanzibar in Afrika. Ze is daar samen met haar man Evgeniy Levchenko die je misschien kent van zijn kunsten in het 1e van onder meer Vitesse, Helmond Sport, Cambuur, Sparta Rotterdam, FC Groningen en Willem II.


De foto's van de 41 jarige Victoria Koblenko in bikini zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair